Yılın en iyi sualtı fotoğrafları belli oldu

İngiltere'de geleneksel Yılın Sualtı Fotoğrafçısı Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Birinciliği alan fotoğraf panoramik olarak çekildi.

Fotoğraf: Tobias Friedrich

DUVAR - İngiltere'de her sene gerçekleştirilen Yılın Sualtı Fotoğrafçısı Yarışması'nda (UPY) kazananlar belli oldu. Kazanan fotoğrafçı Tobias Friedrich, İngiltere'nin 2. Dünya Savaşı'ndan kalma askeri araçlarının içinde olduğu gemi enkazını panoramik olarak fotoğrafladı. Fotoğrafta, asker balıkları, S.S. Thistlegorm gemisinin batığında yosun tutmuş Norton 16H motosikletlerin üzerinde yüzerken görülüyor. Friedrich, "Kafamda bu görüntü birkaç yıldır vardı, ancak hepsini tek bir fotoğrafa sığdırmak imkansız, çünkü batığın içinde bu manzarayı tek bir karede toplayacak fotoğrafı çekmek için yeterli alan yok" diyor.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Fransız bankacılık devinden yıl sonu 'dolar/TL' tahmini