Yeni Game of Thrones dizisine sekiz oyuncu dahil oldu

Game of Thrones dizisinin spinoff (çok tutulan bir dizinin karakterleriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek) projesinin kadrosuna sekiz yeni oyuncu daha eklendi. Naomi Watts ve Josh Whitehouse'u kadrosunda bulunduran dizide on oyuncu kesinleşmiş oldu. İşte dizinin oyuncuları...

DUVAR - Game of Thrones dizisinin spinoff (çok tutulan bir dizinin karakterleriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek) projesinin kadrosuna sekiz yeni oyuncu daha eklendi. Naomi Watts ve Josh Whitehouse'u kadrosunda bulunduran dizide on oyuncu kesinleşmiş oldu. Game of Thrones'da şu anda anlatılan hikayenin 8 bin yıl öncesini anlatacak yeni dizide şu isimler yer alacak:

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?