Yasaklı Almanyalı Osmanlıların yöneticisi Taner Ay'ın Instagram hesabından siyasetçilerle ilişkiler saçıldı

Almanya'da yasaklı olan Almanyalı Osmanlılar çetesinin yöneticilerinden Taner Ay'ın, siyasetçilerle yakın ilişkileri, milyonlarca dolarlık arabaları ve eli silahlı pozları tartışma konusu oldu.

DUVAR - Almanya'da suç olaylarına karışan, Türkiyeli muhalifleri tehdit ettiği bilinen ve 2018 yılında, AK Parti'yle bağlantılarının da gündeme geldiği bir soruşturma sonucu yasaklanan 'Osmanen Germania' (Almanyalı Osmanlılar) isimli örgütlenme, Sedat Peker'in dokuzuncu videosundaki iddialarıyla yeniden gündemde.

Peker bu videoda AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ten söz ederken "Almanya'da o dernekler var ya, iyi arkadaşlar, ben onları seviyorum. Rica ederdi 'Onlara para yollar mısın?' diye, el altından onlara para yollardım" demişti. Bu sözlerin ardından, Almanyalı Osmanlıların yöneticilerinden Taner Ay'ın, hem AK Partili bakanlar ve bürokratlarla buluşmalarını, hem de milyonlarca dolarlık arabaları ile eli silahlı fotoğraflarını paylaştığı Instagram hesabı merak konusu oldu.

Haberin Devamı
Fotoğraflarla Met Gala 2024 Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin getirisi uçtu Son anket: AK Parti'nin 6 milyon oyu 10 ayda hangi partilere gitti? Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı Genel seçim anketi: CHP birinci parti Kızıl Goncalar’da ‘Dostoyevski’ göndermesi gündem oldu