Yarıda kalan Süper Kupa maçı tarihe geçti

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, sarı-lacivertli futbolcuların 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edilirken karşılaşma birçok anlamda tarihe geçti.

DUVAR - Urfa'daki 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan Süper Kupa Finali'ne Fenerbahçe, 19 yaş altı takımıyla çıktı. Karşılaşmanın 50. saniyesinde Mauro Icardi'nin golüyle Galatasaray 1-0 öne geçerken, golün santrası yapılmadı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci takımı soyunma odasına çağırırken, hakem Volkan Bayarslan da maçı tatil etti. Başlama vuruşuyla meşin yuvarlak toplamda 50 saniye oyunda kalırken, bu süre aynı zamanda dünya futbol tarihinin en kısa maçlarından biri olarak da tarihe geçti.

Haberin Devamı
Rakamlar netleşti: Meslek meslek zamlı maaşlar Kim Milyoner Olmak İster'de Tanju Çolak sorusu Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları TOKİ'den uygun fiyatlı konut ve iş yeri satışları Otomobilde 7 Temmuz uyarısı: Satışına izin verilmeyecek Bankada parası olanlar dikkat: 8 puan birden yükseldi