'Yaratılan' geliyor: Netflix Türkiye ekim programı belli oldu

Netflix'in ekim takvimi resmi olarak açıklandı. Programda "David Beckham" belgeseli, "Acı Reçete", "Elite" dizisinin 7. sezonu, "Lupin" dizisinin 3. kısmı ve "Yaratılan" gibi yapımlar yer alıyor.

DUVAR - Ekim ayında Netflix, gizem ve aksiyon dolu pek çok farklı hikayeyi izleyiciyle buluşturacak.

Ekim ayında Çağan Irmak'ın 'Frankenstein'dan esinlenerek hayata geçirdiği 'Yaratılan' dizisi, izleyicileri kibir, yaşam ve ölüm gibi insana ve hayata dair konular üzerine düşünmeye davet etmeyi amaçlıyor.

Mike Flanagan'ın yeni dizisi 'Usher Evi'nin Çöküşü', ekim ayında bir kez daha karanlık ve gizemli bir ailenin evinin kapılarını açacak. Lupin'in üçüncü kısmında artık saklanmakta olan Assane, Claire ve Raoul'u uzaktan da olsa koruyabilmek için planlar yaparken başrollerinde Emily Blunt ve Chris Evans'ın yer aldıkları "Acı Reçete"de işini bırakıp ilaç satışında yeni bir kariyere başlayan bir kadının beklenmedik olayların içine çekildiği hikayesi izleyiciyle buluşacak. 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler