Yaban hayat fotoğrafları: Geyiğin sırtında dinlenen maymun, kuma gömülen kurbağa balığı...

2023'ün en iyi doğal yaşam görüntülerini belirlemek için düzenlenen Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Yarışması kapsamında, aday olan isimlerden bazıları şöyle...

DUVAR - 2023 Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Yarışması kapsamında, farklı dallarda ve yaş gruplarında yılın en iyi yaban hayatı fotoğraflarına verilen ödüller 10 Ekim'de açıklanacak. Her yıl olduğu gibi binlerce fotoğraf arasından seçilen 100 fotoğraf sonrasında Londra’daki Doğa Tarihi Müzesi’nde görücüye çıkacak.

1964 yılında BBC Yaban Hayatı Dergisi tarafından başlatılan ve bugün Londra Doğa Tarihi Müzesi'nin sürdürdüğü yarışma, doğa fotoğrafçılığındaki en prestijli yarışma olarak tanımlanıyor.

Yukarıdaki karede, geçtiğimiz yılın kazananı Karine Aigner'ın fotoğrafı var. Bu yıl, yarışmaya farklı kategorilerde gönderilen karelerden bazıları ise şöyle:

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor