Virüsü şoklayıp fotoğrafını çektiler: İlk kez bu kadar net görüldü

Çinli bilim insanları, korona virüsünü şoklama yöntemiyle dondurup bugüne kadarki en yüksek çözünürlüklü 'fotoğrafını' çekti. Bu görseller üzerinde ABD'de yapılan araştırmalar ise virüsün insan vücuduna tutunmak için kullandığı çıkıntılı proteinlerin sabit değil esnek olduğunu ilk kez ortaya koydu.

DUVAR - Küresel salgına yol açan yeni tür korona virüsü (SARS-Cov-2), dondurucu elektron miskorobuyla ilk kez çok yakından görüntülendi. Çin'in başkenti Pekin'deki Tsinghua Üniversitesi'nin görüntülemesi sayesinde, virüsün insan vücuduna nasıl zarar verdiği ve antikorlara ne tepki gösterdiği konusunda ayrıntılı verilere ulaşıldı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Borsada rekor üstüne rekor: İşte haftanın en çok kazandıran 10 hissesi