Varisten korunmak için öneriler

Varis sadece kozmetik bir sorun olarak kalmıyor, kozmetik olarak daha kötü hale gelmesinin dışında ilerleyici bir hastalık olarak vücutta değişikliklere yol açıyor. Uzmanlar ise uyarıda bulundu.

DUVAR - Varis sadece kozmetik bir sorun olarak kalmıyor, kozmetik olarak daha kötü hale gelmesinin dışında ilerleyici bir hastalık olarak vücutta değişikliklere yol açıyor. Varis tedavisi için en kritik evre dördüncü aşama. Bu aşamadan sonra hastalığın doku değişiklikleri geri döndürülemez bir hal alıyor. O yüzden üçüncü aşamadayken yani henüz bacakta renk değişiklikleri, egzama, ciltte kuruma, sertleşme başlamadan bir an önce tedavi olmanızda yarar var.

Haberin Devamı
Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor