Van Gogh’un en iyi tablosu hangisi?

Artnews, Van Gogh Müzesi ve National Gallery'nin de aralarında olduğu sanat kuruluşlarından 8 küratöre "Van Gogh eserlerinden hangisi sizin favoriniz?" diye sordu.

DUVAR - Hollandalı ressam Vincent Van Gogh, hem hayatı hem de eserleriyle insanların ilgisini en çok çeken sanatçıların başında geliyor. Hakkında pek çok film çekilen, kitap yazılan ressamın eserlerini görmek için, her yıl binlerce sanatsever başta Amsterdam’daki Van Gogh Müzesi olmak üzere çeşitli sanat kurumlarını ziyaret ediyor. Art Dog İstanbul'da yer alan habere göre, Artnews, aralarında Van Gogh Müzesi ve Londra’daki National Gallery’nin de olduğu sanat kuruluşlarından bu alanda uzman 8 küratöre bir soru yöneltti: "Van Gogh eserlerinden hangisi sizin favoriniz?" dedi.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler