Uzmanlardan altın tahminleri: Fiyatı belirleyen iki etken...

ABD'nin en büyük bankalarından 'Citi'nin ons altın fiyatına ilişkin tahmini tartışma yaratırken, gözler yıl sonu gram altın ve dolar tahminine çevrildi.

DUVAR - Türkiye'de 2023 yılında çeyrek altın üretiminde rekor kırılarak 17,8 milyon seviyesine ulaşıldı. Çeyrek altındaki rekor üretim merak konusu olurken,  ABD'nin en büyük bankalarından 'Citi'nin ons altın fiyatına ilişkin tahmini ise soru işaretlerine neden oldu. Citi, önümüzdeki bir yıllık süreçte ons altın fiyatının 3 bin dolar seviyesine yükseleceğini, altın alımlarının sert şekilde artacağını duyurması, gözleri piyasadaki olasılıklara çevirirken, uzmanlar ise öngörülerini anlattılar.

Haberin Devamı
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin cenazesi Tahran’a getirildi İran'da helikopter kazasının ardından Reisi ve Abdullahiyan için tören Akaryakıt fiyatları güncellendi: 21 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor: Kiralar ne kadar artacak? 'En beğenilen siyasetçiler' anketinde Mansur Yavaş farkı