Uzmanlar yanıtladı: Seçimin ardından borsada yön ne olacak?

Seçimlerin ardında piyasaların vereceği tepki takip edilirken yatırımcılar, Borsa İstanbul’da yönün ne olacağını yakından izliyor. Uzmanlar Borsa İstanbul’a ilişkin beklentilerini açıkladı.

DUVAR - 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Borsa İstanbul'un seçim sonuçlarına vereceği tepki yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından haftaya yüzde 1,01 yükselişle 9.234,48 puandan başlasa da endeks gün içinde sert dalgalanmalar yaşadı.

2023 genel seçimlerinin ardından ekonomide rasyonel politikalara dönen AK Parti'nin dün gerçekleşen yerel seçimlerdeki sürpriz yenilgisinin ekonomi politikalarında bir değişime neden olup olmayacağı ve yabancı yatırımcının Türkiye kararlarındaki etkisi merakla bekleniyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...