Uzmandan Türkiye uyarısı: Toplumda en sık görülen ağrı omurga kaynaklı

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Öğrenci, polikliniğe en çok başvurulan sebeplerin eklem, boyun ile bel ağrıları gibi omurga kaynaklı ağrılar olduğunu söyledi.

DUVAR - Polikliniğe en çok başvurulan sebeplerin eklem, boyun ile bel ağrıları gibi omurga kaynaklı ağrılar olduğunu söyleyen Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Öğrenci, “Bu yönde hastalar her türlü tedaviyi denese bile bazı tedavi yöntemleriyle ağrılarına çözüm bulamamaktadırlar. Her boyun fıtığı, her boyun ağrısı birbiriyle eşdeğer olmamakla beraber boyun ağrıları ve boyun fıtıkları birbiriyle özdeşleştirilmiştir ancak gerçekte böyle değildir. Boyun ağrılarının birçok sebebi olabilir” dedi. 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler