Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na: 'Beni kamuoyunun önüne atmasına izin vermem'

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, NBA'de forma giyen Cedi Osman'ın 'milli takımda oynamak istemediğini' açıkladı. Cedi Osman'dan "Ben milli formayı reddetmedim" yanıtı geldi.

DUVAR - Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Basketbol Takımı'nın 2024 Olimpiyat Ön Eleme kadrosuna katılmayan Shane Larkin, Scottie Wilbekin ve Cedi Osman ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkoğlu, "Cedi Osman milli takımda oynamak istemediğini söyledi. Gerek 2 devşirme arkadaşımız gerekse Cedi'nin o süreçte olmaması bizi kadro anlamında eksik bırakmıştır" dedi. Cedi Osman, Türkoğlu'nun açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...