Türkiye'nin İsrail'e ihracat kısıtlaması dünya basınında: 'Ticaret savaşları'

Reuters ajansı, “Bu, Ankara'nın altı ay süren savaşın ardından İsrail'e karşı aldığı ilk önemli tedbir niteliğinde” ifadeleriyle Ticaret Bakanlığı'nın açıklamasını okuyucularına duyurdu.

DUVAR - Ticaret Bakanlığı, İsrail'e ihracata, inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunda kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kısıtlama kararının, İsrail Gazze'de ateşkes ilan edene kadar yürürlükte kalacağı belirtildi.

 Söz konusu karar, dünya basınında da yer aldı. İngiltere merkezli Reuters ajansı, “Türkiye, Gazze ateşkesi sağlanana kadar İsrail'e ihracat kısıtlamaları getiriyor” başlığı ile haberi okuyucularına duyurdu.

Haberin Devamı
İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Uzmanlardan 2024 için altın tahmini En çok kupa kazanan teknik direktörler: Türkiye'den 1 isim listede Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler