Türkiye’de 10’uncu yılını kutluyor: Spotify’da 10 yılda en çok dinlenenler

Türkiye’de 10’uncu yılını kutlayan Spotify, Türkiye’de son 10 yılın en çok dinlenen sanatçılarını, kadın sanatçılarını, şarkılarını ve podcast’lerini açıkladı.

DUVAR - Dijital müzik platformu Spotify, Türkiye pazarına 10 yıl önce giriş yaptı. Spotify,  Türkiye’deki 10’uncu yılında, Türkiye’nin son 10 yılda en çok dinlenen sanatçıları, kadın sanatçıları, şarkıları ve müzik gruplarını açıkladı. 

Türkiye’deki kullanıcılar arasında 2013 ile 2017 yılları arasında daha çok pop müziğin ilgi gördüğünü belirten Spotify, 2017’den itibaren ise hip hop'ın en çok dinlenenler listelerine girdiğini aktardı. Günümüze gelindiğinde ise insanların dinlemeyi sevdiği müziklerde; arabesk, elektronika ve Türk Halk Müziği gibi sound’lardan etkilenen ve pop, rock, indie ve hip hop gibi türler yer alıyor. 

Haberin Devamı
Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor Yeni haftada sıcaklıklar artıyor: Perşembeden itibaren dikkat