Türkiye Milli Takımı İzlanda'ya gitti

Türkiye Milli Takımı, Dünya Kupası Eleme maçı için İzlanda'ya gitti. Türkiye Milli Takım ekibine TFF Başkanı Yıldırım Demirören de eşlik etti.

Abone ol

DUVAR - 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda yer alan Türkiye, elemelerdeki üçüncü maçı için İzlanda'ya gitti. Türkiye ve İzlanda milli takımları 9 Ekim Pazar günü, saat 21.45'te sahaya çıkacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda dün akşam Ukrayna ile 2-2 berabere kalan Türkiye A Milli Takımı, saat 16.00'da Konya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İzlanda'ya gitti.

Bu sabah muayene olan Hakan Balta'nın kadrosundan çıkarılmasına karar verildi. Türkiye A Milli Takım ekibine TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de eşlik etti.

"BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR HAMLE OLUR" 

Takımın İzlanda'ya hareketinden önce açıklama yapan Fatih Terim şunları söyledi:

"Dünkü yorgunluktan sonra inşallah isteğimiz gibi hafta sonu İzlanda’dan döneriz. Ondan sonra rakiplerimiz kendi arasında oynarken biz tabi ciddi ama Hırvatistan, İzlanda ve Ukrayna’ya göre zorluk derecesi daha az olan 2-3 maç oynayacağız. Bu arada onlar da kendi arasında oynayacaklar. Bizim için çok önemli bir hamle olur bu. İnşallah hayırlısı ile oynayıp döneriz" dedi.

ANTRENMAN ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI

Türkiye Milli Takımı, 8 Ekim Cumartesi günü Türkiye saatiyle 21.30'da maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Fatih Terim, antrenmandan önce bir futbolcusuyla birlikte saat 21.00'de basın toplantısı düzenleyecek. (DHA)