Trabzon'da taraftarlar sokakta: Bu sene sensin şampiyon

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda deplasmanda geriye düştüğü maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un galibiyeti kentte kutlandı.

DUVAR - Lider Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yaptığı açıklamada, "Zafere giden yolda dikenler de vardır. Bugün mutlu sona çok büyük bir adım daha attık. Hiçbir şey kazanmadık. Ligin bitmesine daha 15 hafta var. Trabzonspor kazanmak, puan farkı ne olursa olsun daha iyisini yapmak için sahada olacak. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galatasaray ise Avrupa Ligi'ni lider bitirdi. Ligde böyle şeyler olabiliyor. Aldıkları sonuçlar, oyunlarının sonuçları değildi. Büyük camia, böyle bir kültür genetiği var. Onlar da ileride iyi işler yapacaklardır diye düşünüyorum. Yeni hocaya başarılar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı
Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik SGK uzmanı açıkladı: Emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Kim Milyoner Olmak İster'de gündem oldu: Heyecanına yenik düştü... 2. el otomobil piyasası kan kaybediyor: 200 bin TL al, 795 öde Sıcaklıklar bir anda düşüyor: Meteoroloji'den zirai don uyarısı Uzmanı anlattı: Konut fiyatları düşer mi?