Trabzon'da deniz manzaralı mezar yeri satışında gerginlik: Fenalaşanlar oldu

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi'nin yeni açtığı Boztepe’deki yerden mezar yeri almak isteyenler, deniz manzaralı bölgeler için tartıştı. Bir kişi fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

DUVAR - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Boztepe Mahallesi Ahi Evren Dede Camii yanında yer alan mezarlık yerine yoğun talep olunca çareyi yeni mezarlık yeri açılmasında buldu.

Hem Ahi Avren’e komşu olmak hem de deniz manzaralı mezarlık yeri sahibi olmak isteyenler yeni açılan alandan mezarlık sahibi olmak için belediyeye ön başvuruda bulundu. Yapılan ön başvuruların ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde vatandaşları arayarak satışların başladığını bildirdi.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor