TOD'un ağustos takvimi açıklandı: 'Ayakkabılı Deniz Kabuğu Marcel' izleyiciyle buluşacak

Dijital içerik platformu TOD’un yeni orijinal içerikleri, diziler ve Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmler ağustos ayında izleyicilerle buluşacak.

DUVAR - TOD’un, ağustos ayındaki filmleri arasında; John Carpenter’ın 1978 yapımı “Halloween” filmindeki olayların 40 yıl sonraki devamı niteliğinde çekilen üçlemenin son halkası ‘‘Cadılar Bayramı Sona Eriyor (Halloween Ends)”, Jonathan Rhys Meyers’in başrolde oynadığı “Huzursuzluk (Disquiet)“, katıldığı farklı festivallerde toplam 9 ödül ve 23 adaylığı bulunan suç ve gerilim filmi “Suçlu Emily (Emily the Criminal)”, 2023 En İyi Animasyon Oscar ve Altın Küre adayı olan animasyon filmi “Ayakkabılı Deniz Kabuğu Marcel (Marcel the Shell with Shoes On)” TV’de ilk kez TOD ekranlarına gelecek.

 Guido Maria Brera’nın romanından uyarlanan ve bir Amerikan bankasının İtalya'daki ticari işlemler bölümünün başında bulunan Massimo Ruggero ve bankanın CEO'su Dominic Morgan'ın dünyasını anlatan “Devils” dizisinin 2'inci sezonu da Ağustos ayında TOD ekranlarına gelecek diziler arasında yer alıyor. 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler