TOD Mayıs takvimi açıklandı: Gişe rekortmeni yapımlar geliyor

Dijital içerik platformu TOD dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri mayıs ayında izleyicilerle buluşturacak. 

DUVAR - Dijital içerik platformu TOD, Mayıs ayında yeni sezonuyla Rus İmparatoriçesinin entrikalarla dolu yükselişini anlatan, Tony McNamara imzalı dönem dizisi 'The Great', “Çılgın Hırsız (Despicable Me)” adlı animasyondan türeyen “Minyonlar” serisinin ikincisi “Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise Of Gru)” ve arkeolog Tad’in maceralarını anlatan animasyon serisinin üçüncüsü “Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet (Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet)” yapımlarını izleyicilerle buluşturacak. 

İzleyicileri ayrıca TV’de ilk kez ekrana gelecek filmler arasında 2022 Cannes Film Festivali’nden “Jüri Büyük Ödülü” ile dönen Claire Denis imzalı “Öğle Güneşinde Yıldızlar (Stars At Noon)” filminin prömiyeri de bekliyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Uzmanlardan 2024 için altın tahmini En çok kupa kazanan teknik direktörler: Türkiye'den 1 isim listede Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler