Tesla satışlarda dibi gördü

Tesla alıcılarının taleplerinin karşılanmamış olması, artan fiyatlar ve satış sonrası hizmetlerle ilgili sorunlar yaşanması nedeniyle Tesla'nın Türkiye satışları neredeyse durma noktasına geldi.

DUVAR -  Türkiye pazarına geçen yılın nisan ayında giren Tesla'nın satışlarındaki düşüşün ana nedenleri, "fiyat avantajını kaybetmesi", "satış sonrası hizmetlerle ilgili sorunlar" ve "yönetimsel boşluklar" olarak değerlendiriliyor.

Tesla, Türkiye otomotiv pazarına geçen yılın nisan ayı başlarında Kemal Geçer'in Genel Müdürlüğünde adım atmış ve özellikle "Tesla takipçileri" tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Türkiye'deki satışlarına Model Y ile başlayan Tesla, rekabetçi fiyatlarıyla dikkati çekmişti.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...