Survivor All Star'da tansiyon yine yükseldi: Takımda virüs var

Survivor All Star'da dün akşam dokunulmaz oyunu oynandı. Kıran kırana mücadelenin verildiği yarışmada iddialı isim rest çekti. Tansiyonun yükseldiği konseyde eleme adayı belli oldu.

DUVAR - TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da tartışmalar devam ediyor. Kıran kırana mücadelenin verildiği programda dün akşam yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. 'Survivor All Star'ın yeni bölümünde Kırmızı takımın adasındaki gerginlik devam etti. Sürekli alınan yenilgilerden ve kutuplaşmalardan ötürü bazı yarışmacılar birbirlerini kötü yarışmakla suçladı. Dokunulmazlık oyununda son ana kadar dengeler eşitti. Konseyde ise beklenmedik bir rest geldi. Düelloda yarışacak isimler belli oldu.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?