Süleyman Soylu ve polis şefleriyle fotoğrafı bulunan Sadık Yıldırım'a 11 günde tahliye

Silah, el bombası ve uyuşturucuyla yakalanan, bir polisi tehdit edince ikinci kez gözaltına alınan Sadık Yıldırım tahliye edildi. Yıldırım'ın Soylu ve pek çok polis şefiyle fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

DUVAR - Aracından ruhsatsız silahlar ve el bombası çıkan; kendisini gözaltına alan polisleri tehdit edince ikinci kez gözaltına alınıp tutuklanan Sadık Yıldırım tahliye edildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından polisleri tehdit eden ve yine sosyal medya hesaplarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski başbakanlardan Binali Yıldırım'ın yanı sıra çok sayıda polis amiriyle fotoğraflarını yayınlayan Sadık Yıldırım "Tahliye oldum, Ankara'dayım" ifadelerini kullandı.

Sadık Yıldırım'ın içinde bulunduğu lüks otomobil 2 Ağustos'ta İzmir Bornova’da yol kontrolü yapan polisler tarafından durduruldu. İçinde Ankara’da lüks bir restoran ve farklı işletmelerin sahibi olan Sadık Yıldırım oturuyordu. Polisin durdurduğu lüks aracın arkasında koruma olduklarını söyleyenlerin otomobilleri uzun bir sıra oldu.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi