Spotify'da en çok dinlenen dizi çalma listeleri ve jenerikleri belli oldu

Freesat, Spotify'da yer alan dizilerin çalma listelerinin dinlenme sonuçlarını araştırdı. En çok dinlenen dizi çalma listeleri ve jeneriği en çok dinlenen diziler şöyle...

DUVAR - Freesat isimli İngiltere merkezli uydu hizmeti veren şirket, Spotify üzerinde yer alan yaklaşık 100 dizi soundtrack’inin dinlenme sonuçları üzerine bir araştırma yaptı. Soundtrack albümleri ve şarkıları üzerinde en çok dinlenen albüm, albümün en çok dinlenen şarkısı, albüm başına ortalama çalma sayısı ve en sevilen şarkı gibi farklı parametreleri inceleyen şirket, ortaya çıkan sonuçlardan iki liste paylaştı.

Bu listelerden ilki genel olarak diziler için hazırlanan soundtrack albümlerin yer aldığı bir liste. Diğeri ise bireysel şarkılar üzerinden yapılan, jeneriği en çok dinlenen dizilerden oluşan bir liste. 

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor!