Sosyal medyada gündem Gezi Davası

Gezi Davası kapsamında tutuklu bulunan isimler için sosyal medyadan #Geziyebinselam etiketi ile destek mesajları atıldı.

DUVAR - Üçüncü Gezi Parkı davasının 25 Nisan’da gerçekleştirilen karar duruşmasında Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Yiğit Ali Ekmekçi'ye 18’er yıl hapis cezası verildi.

 Sosyal medyadan kararın altıncı ayında #Geziyebinselam etiketi altında, tutuklu isimler için destek mesajları verildi. Aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da yer aldığı pek çok isim desteklerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın-döviz ve borsa uyarısı: Yapmayın Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Bu hafta 4 dizi yayına başlayacak Tüm sürücüleri ilgilendiriyor: Artık e-Devlet üzerinden yapılacak Evini satacaklara, 1'den fazla evi olana kötü haber: Yeni vergi yolda Dünyanın en iyi 'zeytinli yemekleri' seçildi: Türkiye de listede