Sosyal medyada gündem: Gazeteciler Soylu'nun sorularına yanıt veremedi

Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili yayına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, internette gündem oldu. Soylu, iddialara yanıt vermediği için eleştirildi. Programla ilgili komik paylaşımlar yapıldı.

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te katıldığı program dün gece sosyal medyada en çok konuşulan konuydu. 'Kübra Par ile Açık ve Net' programına katılan Bakan Soylu, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un yanı sıra TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın sorularına net bir yanıt vermemesi nedeniyle eleştirildi. Programdaki gazeteciler de etkin soru soramadıkları gerekçesiyle sosyal medyada tepki gösterilen isimler arasındaydı. 

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Belediyelerde yeni yarış: İmamoğlu mu, Yavaş mı? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu kuvvetli sağanak uyarısı