Sosyal medyada gündem Beypazarı: 'Bor var ki koyuyoruz...'

Beypazarı soda ile ilgili İsviçre'de bor miktarının fazla olduğuna yönelik bir rapor yazılması sosyal medyada gündem oldu.

DUVAR - İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (BLV) 15 Nisan Pazartesi günü Beypazarı marka maden suları hakkında bir uyarı yayınladı. Uyarıda maden suyunda yüksek düzeyde bor içeriğine rastlandığı ifade edildi.

Uyarı metninde, "İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (BLV), bahsi geçen markanın maden suyunun tüketilmemesini tavsiye eder. BAK-SAN GmbH firması da söz konusu ürünü derhal satıştan çekmiş ve ürünü geri çağırma işlemini başlatmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ASAL Araştırma'dan dikkat çeken 'Özgür Özel' anketi: Yüzde 42...