Sosyal medyada en çok 'Yeliz'in kadınlar günü kutlandı

Meclis'te 'Yeliz' adıyla açtığı sahte hesapla yayın yaparken yakalanan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medyada 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü en çok kutlanan isim oldu.

DUVAR - Meclis’te 2017’de “@yelizadeley” kullanıcı adıyla bir Twitter hesabının genel kurul salonundan yayın yaptığı fark edilmiş, yayının ön kameraya geçmesiyle ise hesabın AK Parti milletvekili ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı olduğu ortaya çıkmıştı.

Sahte hesabından yayın yaparken yakalanan Ahmet Hamdi Çamlı'yı sosyal medya kullanıcıları unutmadı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etiketlerle Twitter'da TT olurken hakkında en çok paylaşım yapılan isim ise Ahmet Hamdi Çamlı oldu.

Çamlı için yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle: 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...