Sonbahar sezonunda yayınlanacak 23 film

Martin Scorsese, Pablo Larraín, Sofia Coppola, Todd Haynes, David Fincher, Wes Anderson, Yorgos Lanthimos ve daha birçok yönetmenin yeni filmleri önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşacak.

Leave The World Behind

Yönetmen: Sam Esmail
Senarist: Sam Esmail
Oyuncular: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke

Genç bir çift, iki çocuklarıyla birlikte şehirden uzakta sakin bir tatil geçirmek için Long Island'ın ücra bir köşesinde bir ev kiralar. Eve gittiklerinde her şey yolundadır ancak akşam olduğunda evin gerçek sahipleri kapıda belirir. New York'ta yaşanan elektrik kesintisi tüm şehri felç ettiğini, bu nedenle eve dönmek zorunda kaldığını belirtir. Ancak ev sahibinin dedikleri gerçekten doğru mudur? Telefon, televizyon veya internetin olmaması kiracıları arafta bırakır. Onlar, ev sahiplerine gerçekten güvenebilecekler midir?

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Dolar yıl sonunda kaç lira olur?