Son üç ayın merakla beklenen 25 filmi

Beyazperde; Martin Scorsese, Ridley Scott, Michael Mann gibi yönetmenlerin filmlerinden vizyona girecek yerli yapımlara 2023'ün son çeyreğinde izleyeceğimiz 25 filmi sıraladı.

DUVAR - 2023'ün en çok merak edilen filmleri önümüzdeki haftalardan itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Martin Scorsese, Ridley Scott, Michael Mann gibi yönetmenlerin heyecanla beklediğimiz ve muhtemelen ödül sezonunda da adını sıkça duyacağımız filmlerinden "Exorcist: İnançlı", "Testere 10" gibi ikonik korku serilerinin devam filmlerine; "The Marvels" ve "Aquaman ve Kayıp Krallık" gibi çizgi roman uyarlamalarından "Zübeyde, Analar ve Oğullar", "Atatürk 1881 - 1919" gibi tarihi yapımlara kadar farklı türlerdeki pek çok yapım 2023'ün son çeyreğinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

David Fincher'ın Michael Fassbender'lı son filmi "The Killer" ve Bradley Cooper'ın, Leonard Bernstein'ın hayatını anlattığı "Maestro" filmi gibi yılın önemli bazı filmleri ise dijital platformlarda yayınlanacak.

Beyazperde, 2023'ün son çeyreğinde izleyeceğimiz 25 filmi sıraladı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler