Son anket: AK Parti-CHP farkı 2 puan, Kılıçdaroğlu kazanıyor

Gezici tarafından yapılan son ankete göre cumhurbaşkanlığı seçiminin Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasında ikinci tura kalması durumunda CHP lideri yüzde 5'e yakın farkla yarışı kazanıyor.

DUVAR - Gezici Araştırma şirketi, Şubat ayı içerisinde yapılan son seçim anketi sonuçlarını açıkladı. Anket çalışmasında katılımcılara "Bu pazar genel seçim yapılsa hangi partiye oy verirdiniz?" sorusu yönetildi. 

Verilen cevapta CHP'nin AK Parti ile arasındaki farkın azaldığı görüldü. Araştırmaya katılan halkın yüzde 30,4'ü AK Parti-Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek istediğini ifade ederken, yüzde 28.2'si CHP-Kemal Kılıçdaroğlu'na, yüzde 11.3'ünün ise İYİ Parti-Meral Akşener'e oy vermek istediğini söyledi. Ankete göre HDP yüzde 10 barajının üzerindeki dördüncü parti, MHP ise barajın hemen altında. Yeni kurulan partilerin oy oranları ise yüzde 1 ile 2 aralığında.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Dolar yıl sonunda kaç lira olur?