Sinéad O'Connor'a veda: 'Cesaret edemediklerimizi söyledi'

İrlanda'da 56 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Sinéad O'Connor için anma töreni düzenlendi. Törene katılan Byrne, "Hissettiklerimizi ama söylemeye cesaret edemediklerimizi söyledi" dedi.

DUVAR - 56 yaşında hayatını kaybeden şarkıcı, besteci ve eylemci Sinéad O'Connor'ın anma töreni İrlanda'da düzenlendi. Binlerce kişi, İrlanda'nın kuzeyinde County Wicklow'da bulunan sahil kasabası Bray'de bir araya geldi.

O'Connor'ın ailesi, basına kapalı olarak düzenlenen cenaze töreninin ardından sevenlerini sanatçıya son kez veda etmek için sahil kasabasına davet etmişti. Cenaze törenine İrlanda Devlet Başkanı Michael D. Higgins ve eşi Sabina da katıldı. Dini tören, İslami esaslara göre yapıldı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...