Sıcaklıklar 6 derece birden artacak: Toz taşınımına dikkat

Güney ve iç kesimlerde sıcaklıklarda 6 dereceye kadar artış görülecek. Gün boyu ülke genelinde sağanak geçişleri beklenirken Ege, Marmara ve Akdeniz için toz taşınımı uyarısı var.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri, Manisa ve Antalya’nın kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de toz taşınımı bekleniyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler