Sergen Deveci yeniden yürümeye başladı: Ağlayacağım aklıma gelmezdi

Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan tiyatro oyuncusu Sergen Deveci yürümeye başladı. Deveci, " Bir gün 'yürüyebileceğim' diye ağlayacağım, aklıma gelmezdi" dedi.

DUVAR- Amasya'da turneden dönerken tiyatro ekibini taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu üç meslektaşının hayatını kaybettiği kazada boynu kırılan ve omurilik yaralanması nedeniyle felç kalma riski yaşayan 32 yaşındaki tiyatrocu Sergen Deveci yürümeye başladı.

Deveci 44 gün sonra tedavi gördüğü Kocaeli Romatem Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden yürüyerek çıktı. Kazadan hemen sonra İstanbul'a getirilen ve boyun omurundan ciddi bir ameliyat geçiren Deveci, doktorları şaşırttı. Doktorların "bir yıldan önce ayağa kalkamayabilir" dediği  oyuncu, 1,5 ayda hızlı bir iyileşme gösterdi. Robotik rehabilitasyon ile yoğun fizyoterapi seansları sonucunda ayağa kalkabilen oyuncu, "Bu benim hayatımın ikinci evresi" dedi.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı