Selçuk Geçer'den 'altın' uyarısı: An meselesi

Ekonomist Selçuk Geçer, altın yatırımcısına yaşanacak gelişmelerle ilgili uyarılarda bulundu. Geçer, "Herkes etkilenecek" dedi.

DUVAR - Yatırım aracı altın, yaşanan küresel gelişmeler karşısında değerini hızla artırdı. Ancak altının yönü bu hafta aşağı yönlü olarak değişti.

Altın, dolar, euro, gümüş ve borsa hakkında yaptığı açıklamalarda bulunan yorumcu Selçuk Geçer, altın fiyatlarına dair uyarılarda bulundu.  Şu anki fiyatların alım yapmak için uygun olmadığını belirten Geçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'de ucuz altın döneminin şu aşamalarda kapandığını ve 1900 dolar üzerinden altın almanın mantıklı olmadığını belirtti. Geçer, gelecek aylarda altın konusunda yaşanacak gelişmelere dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor