Şehirler arası seyahat yasağı nasıl uygulanacak? Özel araçla seyahat yasak mı?

İki hafta sürecek kısmi kapanma süresince seyahat kısıtlaması nasıl olacak? Özel araçla ve toplu ulaşım araçlarıyla hangi gün ve saatlerde şehirler arası seyahat edilebilecek?

DUVAR - İki haftalık kısmi kapanma bu akşam başlayacak. Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı da 81 il valiliğine genelge gönderdi. Genelgede şehirler arası seyahatle ilgili "Zorunlu hali bulunmayanların sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan sürelerdeki şehirlerarası seyahatleri ancak toplu ulaşım araçlarıyla mümkün olacak" ifadeleri yer aldı. Ancak şehirler arası seyahatle ilgili kafalarda soru işareti kaldı. Özellikle özel araçlar ile şehirler arası seyahat edilip edilemeyeceği merak ediliyor. Uygulama ile ilgili bilgiler şöyle:

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?