Sedat Peker'le ilgili üç kritik gelişme: CHP ve İYİ Parti harekete geçti

CHP Sedat Peker'e açılan davaların takibi, İYİ Parti Peker'e uygulanan tecridin kaldırılması için harekete geçti. Peker ise yeni mesaj gönderdi: "Ölsem bile o videoları basınla paylaşacağım."

DUVAR - Halk TV muhabiri Seyhan Avşar, Halk TV'deki 'Şule Aydın ile Kayda Geçsin' programında Sedat Peker'in ifşalarına yönelik CHP ve İYİ Parti'nin aldığı yeni kararları ve Sedat Peker'in yakınları aracılığıyla kendisine ilettiği mesajı paylaştı.

Seyhan Avşar Sedat Peker'in ifşalarının ardından kendisine 4 ayrı iftira davası açıldığını hatırlattı. Bu davaları Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Milletvekili Tolga Ağar, eski başbakanlardan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu açtı.

Haberin Devamı
Pucca'nın ev sahibi ifşa etti: Dairenin son halinin fotoğrafları... Reisi, Meşhed'de defnedildi: İmam Rıza Türbesi'nden görüntüler Faiz oranları güncellendi: 1 milyon liranın aylık getirisi ne kadar? İslam Memiş'ten 'çılgın' altın tahmini: 37 gün sonra... 40 ışık yılı uzakta yeni bir ‘Dünya’ bulundu Son seçim anketinde sürpriz sonuç: CHP, DEM Parti ve Yeniden Refah...