Seçil Erzan'ın dolandırıcılık davasına giren fotoğraflar: Bazı görüntüler kayıp

Aralarında spor ve iş dünyasından ünlü isimlerin de bulunduğu 'Fatih Terim Fonu' davası dosyasına yeni görüntüler girdi. Görüntülerde mağdurların Seçil Erzan'ın odasına giriş çıkışları yer aldı. 

Yüksek fon vaadiyle futbol dünyasından bazı isimleri ve iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla 226 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan bankacı Seçil Erzan'ın davasında şikayetçi sayısı 19'a yükseldi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nin dava dosyasına, Seçil Erzan'ın görev yaptığı Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şubesine ait 1 Mart 2023- 07 Nisan 2023 tarihleri arasındaki kamera kayıtları girdi. Görüntülerinin incelenmesiyle 13 Haziran 2023 tarihinde bilirkişi raporu oluşturuldu.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu