Sanatçılardan 'Zeki Müren Türk Sanat Müziği'ni katletmiştir' diyen Alpay'a tepki

Müzisyen Alpay, son röportajında Zeki Müren ile ilgili "Zeki Müren abartılı üslubu ve Türkçe'siyle Türk Sanat Müziği'ni katletmiştir. Ölçüsüz tavırlarıyla Türkiye'de kötü örnek olmuştur" dedi. Alpay'ın açıklamasının ardından birçok sanatçı Alpay'a tepki gösterdi.

DUVAR - Sanatçı Alpay, geçtiğimiz günlerde "Gençlere kötü örnek oldu" diyerek Zeki Müren'i eleştirdiği için tepki toplayan Özdemir Erdoğan'a destek verdi. Son röportajında "On kulağım olsa biriyle Zeki Müren dinlemem" diyen Alpay sözlerine "Zeki Müren abartılı üslubu ve Türkçe'siyle Türk Sanat Müziği'ni katletmiştir. Ölçüsüz tavırlarıyla Türkiye'de kötü örnek olmuştur. Kendi kendisini ‘Sanat Güneşi’ ilan etti. Herkes 'Ne hokkabazlık yapacak?' diye programa giderdi. Çok alkış alanları kovdururdu" diyerek devam etti. 

Haberin Devamı
Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur