Sanatçılardan Boğaziçili öğrencilere destek: Başın öne eğilmesin

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin, "Aşağı bak, toplu gezmek yok" diyerek gözaltına almasının ardından sosyal medyada #AşağıBakmayacağız etiketi gündem oldu. Hazal Kaya, Gökhan Özoğuz ve Mert Fırat'ın aralarında olduğu çok sayıda sanatçı öğrencilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

DUVAR - Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin Cumhurbaşkanı kararı ile AK Partili Prof. Melih Bulu'nun rektör atanmasına yönelik protesto eylemleri devam ediyor. Dün Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsüne yüzlerce polis girdi. Polisin saldırısı sonrası çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.  

Polisin herhangi bir eylem yapmadığı halde öğrencileri, “Aşağı bak, toplu gezmek yok” diyerek gözaltına almasının ardından sosyal medyada #AşağıBakmayacağız etiketi ilk sıralarda yer aldı. Birçok sanatçı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan polis şiddetine ve gözaltılara tepki gösterdi.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar?