Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhagen'la eşleşti. Kura çekinin ardından yılın en iyi oyuncu ve teknik direktörlerine ödülleri verildi.

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması kura çekimleri Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirildi. Kura çekimini eski futbolcular Eric Abidal ve Joe Cole yaptı.

Kurada, "Devler Ligi"nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray'ın rakipleri de belli oldu. Kuraya dördüncü torbadan katılan Galatasaray, A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhagen'la mücadele edecek.

Törende ayrıca erkek ve kadın futbolunda 2022-2023 sezonu için yılın futbolcusu ve teknik direktörü ödülleri sahiplerini buluyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Cebinde Türk lirası olanlar... En az yakan 10 dizel otomobil Benzine indirim geldi, akaryakıt fiyatları güncellendi Erdoğan’ın CHP ziyaretinde oturma düzeni belli oldu! Sürücülerin son şansı: Şimdi 15 lira, yıl başında 5 bin lirayı geçecek RafDuvaR: Yeni çıkan kitaplar