Sağlıklı saçlar hakkında doğru bilinen yanlışlar

Sağlıklı ve bakımlı saçlar, kadın erkek ayrımı olmadan hemen herkes için büyük önem taşıyor. Bu nedenle sık sık bakım yapmaya çalışıyor, arayı fazla uzatmadan kuaföre gidiyor ve eş dostun tavsiyelerine uymaya çalışıyoruz. Ancak eş dost önerilerinde dikkatli olmakta fayda var, çünkü toplumda saç bakımı hakkında doğru bilinen yanlışlar, saçların matlaşmasına, kırılmasına ve çok daha önemlisi ise dökülmesine neden olabiliyor. Peki ama nedir bu hurafelerin doğrusu? Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Selda Yıldırım Tar, saç bakımı hakkında toplumda doğru sanılan 9 hatalı uygulamayı anlattı.

DUVAR - Sağlıklı ve bakımlı saçlar, kadın erkek ayrımı olmadan hemen herkes için büyük önem taşıyor. Bu nedenle sık sık bakım yapmaya çalışıyor, arayı fazla uzatmadan kuaföre gidiyor ve eş dostun tavsiyelerine uymaya çalışıyoruz. Ancak eş dost önerilerinde dikkatli olmakta fayda var, çünkü toplumda saç bakımı hakkında doğru bilinen yanlışlar, saçların matlaşmasına, kırılmasına ve çok daha önemlisi ise dökülmesine neden olabiliyor. Peki ama nedir bu hurafelerin doğrusu? Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Selda Yıldırım Tar, saç bakımı hakkında toplumda doğru sanılan 9 hatalı uygulamayı anlattı.

Haberin Devamı
Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar 102 yıllık anıtsal apartman müze oluyor Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?