Saddam Hüseyin’i 235 gün saklayan Namık konuştu: Kapımı çaldığında...

Irak'ın eski cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin'i 235 gün boyunca bir sığınakta saklayan Tikritli Alla Namık, Saddam’ın evinin kapısını çaldığında hiçbir şeyden haberdar olmadığını söyledi.

DUVAR - Irak’ın devrik diktatörü Saddam Hüseyin'i 235 gün boyunca bir sığınakta saklayan Tikritli Alla Namık, Saddam’ın evinin kapısını çaldığında hiçbir şeyden haberdar olmadığını söyledi. Namık, “O tutuklanmadı, teslim edildi” dedi.

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenen 3’üncü Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne birbirinden ünlü isimler katılım gösterdi. Will Smith, Johnny Depp, Sharon Stone, Diane Kruger ve Michelle Williams gibi Hollywood yıldızlarının kırmızı halıda yürüdüğü festivalde Kürt yönetmen Halkawt Mustafa’nın hazırladığı “Saddam Hüseyin’i Saklamak” adlı belgesel film de gösterildi. 

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları