Rusya Antalya'ya akıyor: Terminal büyütülecek

Rusya'nın uçuş yasağını 22 Haziran itibarıyla kaldırmasının ardından Antalya'ya kısa sürede onbinlerce turist geldi. Havalimanında terminal genişletme çalışması yapılacak.

DUVAR - Rusya'nın uçuş yasağını kaldırmasıyla birlikte ülkeden charter uçuşlar, 22 Haziran itibarıyla başladı. Günlük uçuş ve yolcu sayıları da hızla artışa geçti. Salı günü Antalya Havalimanı'na dış hatlardan toplam 155 uçak inerken, 27 bin 787 turist geldi. Bu uçuşların 29'u Rusya'dan gerçekleşti ve 6 bin 862 Rus turist, Antalya'ya tatile geldi. Çarşamba günü ise dış hatlardan toplam uçak sayısı 184'e ulaşırken, bu uçuşlarla kente gelen turist sayısı da 51 bin 729 oldu. Bu uçuşların 41'i Rusya'dan yapılırken, toplam 13 bin 143 Rus turist geldi.

Haberin Devamı
Fotoğraflarla Met Gala 2024 Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin getirisi uçtu Genel seçim anketi: CHP birinci parti Son anket: AK Parti'nin 6 milyon oyu 10 ayda hangi partilere gitti? Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı Kızıl Goncalar’da ‘Dostoyevski’ göndermesi gündem oldu