Restoranlarda yeni dönem: Eko iskender, eko beyti...

Restoranlarda "eko" yani ekonomik ürün dönemi başladı. Artan fiyatlar nedeniyle müşteri kaybetmek istemeyen esnaf, gramajları düşürerek daha uygun fiyatlı ürünleri menülerine koydu.

DUVAR - Artan fiyatlarla müşteriler azalınca restoranlar da yeni bir yöntem uygulamaya koydu. Gramaj düşürüldü, porsiyonlarla birlikte fiyat da azaldı. Bu ürünler menüye de "eko" ön adıyla girdi.


Haberin Devamı
Dünya şampiyonunu ağlatan vize engeli: 'Ailem kredi çekti' Konut kredisinde son durum: 1 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Hesaplar değişti: En düşük memur ve memur emeklisi ne kadar alacak? Schengen vizesinde yeni kriz: 45 kişiden 1'inde var... Süper Lig'in en değerli futbolcusu: 20 milyon euroyu aşan tek isim 1 Haziran güncel akaryakıt fiyatları