Ramazan'da oruç tutmaya yardımcı olan yiyecekler

Yapılan araştırmalar, fasulye, bezelye ve nohut gibi gıdalardan elde edilen lifin tokluk hissini artırabileceğini gösteriyor. Bu gıdalar, bu sebeple sahurda tüketilmek üzere tavsiye ediliyor.

DUVAR - Dünyanın dört bir yanında milyonlarca Müslümanın oruç tuttuğu Ramazan ayı başlıyor. Ramazan'da güne sahur ile başlanıyor ve doğru şeyleri yemek, ilerleyen saatlerde acıkmayı önlemek için önem arz ediyor. İftarda ne tüketileceği de özellikle sağlık açısından bir o kadar önemli oluyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?