Radyo ve televizyonlarda geçen hafta en çok çalınan 10 şarkı

Radyolar ve televizyondaki müzik kanalları popüler müzik trendlerini de belirlemeye devam ediyor. İşte geçen hafta radyo ve televizyonlarda en çok çalınan 10 şarkı ve video klipleri.

DUVAR - Her ne kadar mobil uygulamalar müzik dinleme alışkanlığımızı değiştirse de radyolar ve televizyon müzik kanalları hâlâ müzik dinleyicileri için önemini koruyor. Dijital müzik platformlarında en çok dinlenilen şarkıları hem radyolar hem de televizyon kanalları sıklıkla çalmaya devam ediyor. Tarkan'ın çıktığı günden bu yana dinlenme ve dijital izlenme rekorları kıran şarkısı 'Geççek' ilk üç sıradaki yerini korurken geçtiğimiz hafta zirveyi başka bir şarkıya bıraktı. İşte 8-15 Nisan haftasında en çok çalınan 10 şarkı.

Haberin Devamı
Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? IMDb'ye göre en popüler 20 dizi AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası Flört alışkanlıkları değişiyor: Acımasız davranan pek çok insan var Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Mayıs ayında denize girilebilecek yerler