Putin'in 'gizemli' şekilde ölen ya da ölümün eşiğine gelen muhalifleri

Moskova yakınlarında düşen uçakta 'silahlı isyan' girişiminde bulunan Wagner liderinin de olması Putin'e muhalif olup şüpheli şekilde ölen ya da ölümle karşı karşıya gelen isimleri akıllara getirdi.

DUVAR - Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında dün akşam saatlerinde düştüğü açıklanan uçağın içinde haziran ayında Rusya yönetimine karşı 'silahlı isyan' teşebbüsünde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu ve lideri Yevgeniy Prigojin, Wagner kurucuları arasında adı geçen Dmitriy Utkin ve beş diğer Wagner savaşçısının daha olduğu açıklandı. Kremlin'den henüz olaya ilişkin resmi bir açıklama gelmezken, yaşanan bu olay Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e muhalif olup şüpheli şekilde hayatını kaybeden ya da ölümün eşiğine gelen isimleri akıllara getirdi. Peki, bu isimler kimdi ve neler yaşamışlardı?

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Uzmanlardan 2024 için altın tahmini