PirtukaKurdi'de 2019'da en çok satan 10 Kürtçe kitap

PirtukaKurdi, 2019 yılında en çok satan Kürtçe kitapları derledi. 2015 yılında Diyarbakır'da kurulan ve Avrupa dahil bir çok ülkeye Kürtçe kitap siparişi alan internet sitesi PirtukaKurdi'de dergi, sözlük, roman, şiir kitabı, araştırma-tarih, dil-gramer, mitoloji, çocuk, dini, yazar kitap setleri ve kampanyalı ürünler yer alıyor.

DUVAR - PirtukaKurdi, 2019 yılında en çok satan Kürtçe kitapları derledi. 2015 yılında Diyarbakır'da kurulan ve Avrupa dahil bir çok ülkeye Kürtçe kitap siparişi alan internet sitesi PirtukaKurdi'de dergi, sözlük, roman, şiir kitabı, araştırma-tarih, dil-gramer, mitoloji, çocuk, dini, yazar kitap setleri ve kampanyalı ürünler yer alıyor. Pirtukakurdi.com dağıtım ve satış sitesine göre 2019'da en çok satan Kürtçe kitaplar şöyle:

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar