Pastalı börekli tez savunmasına tepki: Dikkat edin pilaki dökülmesin!

İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi akademisyeni Prof. Mustafa Özel’in Twitter’da paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Özel, Twitter’da börek, pastayla ve salatalar olan fotoğrafı "Tez savunmalarının, doktora tez yeterliliklerinin güzel tarafı. İşin güzel yanı, el ürünü, evde yapılmış olması" yorumuyla paylaşınca internet kullanıcılarından mesajlar geldi.

DUVAR - İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi akademisyeni Prof. Mustafa Özel’in Twitter’da paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Özel, Twitter’da börek, pastayla ve salatalar olan fotoğrafı "Tez savunmalarının, doktora tez yeterliliklerinin güzel tarafı. İşin güzel yanı, el ürünü, evde yapılmış olması" yorumuyla paylaşınca internet kullanıcılarından mesajlar geldi.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor!